Centrat en el càncer infantil, el grup el formen investigadors clínics i bàsics, que tenen per objectiu descobrir noves dianes terapèutiques i desenvolupar nous tractaments en aquest sentit, mitjançant l’ús de models animals.

Concretament, treballen centrats en rabdomiosarcoma i neuroblastoma, dos tipus de tumors d’alt risc en pediatria. Aquest tipus de càncer deixen múltiples efectes secundaris en els supervivents, com a conseqüència de l’agressivitat dels tractaments. Per això el grup treballa, també, en noves teràpies alternatives per millorar-ne la seguretat i l’èxit.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.