Les línies estratègiques de treball del grup són la descripció dels mecanismes moleculars clau responsables de l'autorenovació de les cèl·lules mare en el càncer de còlon (CoCSC); la identificació de les principals molècules responsables del desenvolupament de metàstasi en el càncer de còlon. Així com la determinació de la importància dels nous factors de transcripció com a efectors nuclears del senyal Wnt/betacatenina en el càncer de còlon.

Treballa per provar l'eficàcia dels fàrmacs coneguts i el nous per a CoCSC, amb especial atenció als mecanismes moleculars implicats en la resistència a la quimio i la metàstasi.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.