Els principals objectius de l’equip són generar sinergies entre els clínics i els investigadors en el camp dels problemes músculoesquelètics, per desenvolupar i millorar l’abordatge mèdic i quirúrgic de les tècniques de reconstrucció en cirurgia ortopèdica. Això es concreta en línies de recerca per l’estudi de la patologia neuromuscular, la recerca musculoesquelètica pediàtrica, lesions traumàtiques, patologia sèptica (infecció periprotèsica articular i osteomielitis) i patologia del genoll.

L’equip de treball està format per un grup d’investigadors especialistes en cirurgia ortopèdica i traumatologia, biotecnologia, biologia, bioquímica, veterinària, infermeria i personal tècnic.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.