Petit Món

Fundació privada sense ànim de lucre que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables. La Fundació Petit Món ofereix entre d’altre projectes, l’acolliment de famílies temporalment desplaçades que necessiten un lloc on sentir-se com a casa per poder afrontar el tractament hospitalari o quirúrgic del seu fill, de la seva filla o d’un familiar en les condicions més agradables possibles i sense que els suposi una greu despesa econòmica.

Va dirigit a famílies que resideixen a més de 50 km de Barcelona i que tenen pocs recursos econòmics per fer front a un allotjament en hotel durant l'estada, i hagin fet la sol·licitud a les treballadores socials dels hospitals on reben tractament. L'única condició que s'estableix a les persones beneficiàries és que es comprometin a tenir cura de l'allotjament cedit, de l'habitació i de les zones comunes.

La sol·licitud per accedir a l’allotjament d’acollida es tramita a través de la Unitat de Treball Social Sanitari de l’Hospital Vall d’Hebron. Trobareu més informació aquí.

Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.