El grup de desenvolupament clínic precoç de fàrmacs impulsa el desenvolupament primerenc de fàrmacs i la investigació translacional mitjançant l'avaluació i el tractament dels pacients en assajos de fase I. Treballa en assaigs preliminars en tractaments dirigits destinats a la senyalització cel·lular i les cèl·lules mare del càncer. També està desenvolupant els primers assaigs clínics en humans amb tractaments dirigits, combinacions racionals de tractaments selectius, assaigs basats en biomarcadors i assajos en poblacions seleccionades molecularment.

Un dels punts de treball del grup és connectar la recerca clínica amb les diferents àrees estudiades pels grups de recerca del VHIO, seguint un model translacional, que connecta la biologia molecular i els millors models tumorals amb la farmacologia i la recerca clínica més innovadora. 

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.