Setmana de la Simulació a Vall d'Hebron
CENTRE DE SIMULACIÓ CLÍNICA AVANÇADA

Setmana de la Simulació a Vall d'Hebron

Del 25 al 29 d’abril Vall d’Hebron celebra per primera vegada la Setmana de la Simulació, que tindrà lloc al nou Centre de Simulació Clínica Avançada que es troba a la planta 5 de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Aquest centre inclou una nova Àrea d'Alta Complexitat que compta amb la recreació d'espais assistencials com un box d'UCI, un quiròfan, una sala d'urgències, consultes externes i simuladors virtuals.

Registra't a la Setmana

Vols participar d'aquest esdeveniment i conèixer tot el que et podem oferir en simulació? Fes un cop d'ull al programa de la Setmana de la Simulació i inscriu-te a les activitats que més t'interessin!

Segueix els simpòsiums en directe

Segueix els simpòsiums en directe des del compte de Twitter oficial.

Segueix el directe

NOU CENTRE

Nou Centre de Simulació Clínica Avançada

Integrat a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, dona servei d’una manera transversal a la institució. Forma un dels pilars de la Direcció de Docència de l’Hospital, fent formació amb la simulació com a aspecte primordial.

Descobreix-ho
Centre de Simulació Clínica Avançada de Vall d'Hebron

FAQS

Preguntes freqüents

Totes les activitats es realitzen a la planta 5 de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats, dins del nou Centre de Simulació Clínica Avançada.

A més també es realitzen activitats online.

Sí. És necessari que t'inscriguis. Les entrades són limitades.

No hi ha cost per assistir a la Setmana de la Simulació. Totes les activitats són gratuïtes.

Algunes de les activitats online són amb places limitades, motiu per al qual és necessari que t'inscriguis. En canvi, hi ha altres activitats que es faran en directe per la compte oficial del Vall d'Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada.

Sí. Qualsevol professional de l'àmbit de la salut pot assistir a la setmana. Si ets resident tindràs la possibilitat de veure aquest mètode docent que fem servir a Vall d'Hebron. 

Sí. Pots seguir-nos al nostre compte de Twitter oficial @SimulacióVH.

 

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.