SIMOONS League 2023
CENTRE DE SIMULACIÓ CLÍNICA AVANÇADA

3a Setmana de la Simulació a Vall d'Hebron

Del 22 al 26 d'abril de 2024 se celebra la 3a Setmana de la Simulació a Vall d'Hebron amb el lema "Compartint coneixement".

Se succeeixen activitats virtuals i presencials que es duen a terme al Vall d'Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada, que es troba a la planta 5 de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

Ben aviat podràs consultar aquí el programa!

La SIMOONS League és una competició virtual que es duu a terme durant la Setmana de la Simulació. Hi participen equips de diferents països a través de la plataforma de simulació virtual SIMOONS.

Inscriu-te ara

Hi participen 6 equips de professionals sanitaris de diferents països.

Els 6 equips es divideixen en dos grups que competeixen durant la setmana del 22 d'abril i els guanyadors de cada grup arribaran a la final el divendres 26 d'abril. És a dir, el primer finalista sortirà del grup A i el segon finalista sortirà del grup B.

L'objectiu de les sessions de simulació per equip és treballar les habilitats no tècniques, com ara la comunicació, el lideratge, el treball en equip, la consciència situacional i la presa de decisions a través del serious game SIMOONS.

El format de les sessions de simulació per equip és íntegrament en línia.

L'exercici dels equips durant les simulacions és avaluat mitjançant una rúbrica realitzada per un/a facilitador/a del Centre de Simulació, que serà observador/a extern de les sessions. S'utilitza l'escala TEAM per puntuar les habilitats no tècniques durant les simulacions.

Sí, hi ha punts extra pel vídeo més original, el vídeo amb més “M'agrada” a Twitter i també punts extra per cada participant que fa la prova pilot de SIMOONS.

L'equip guanyador rep un mes de llicència d'un mòdul SIMOONS i una plaça per integrant de l'equip pel Curs d'instructors de simulació virtual. 

Recupera la SIMOONS League 2023

VALL D'HEBRON CENTRE DE SIMULACIÓ CLÍNICA AVANÇADA

La simulació com a eina fonamental de formació

Oferim formació perquè la simulació esdevingui una metodologia docent fonamental d’aprenentatge amb resultats i impacte en salut.

Som capaços de crear simulacions adaptades a qualsevol objectiu docent de la mà de professionals entrenats per a aquest fi amb multitud d’eines com són els simuladors d’última generació, els serious games o la realitat virtual

Descobreix més

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.