SIM-RADAR, el currículum de simulació per a residents

Formació per a residents al Vall d'Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada

SIM-RADAR és una eina d’exploració contínua de les necessitats formatives dels residents que serveix per planificar les diferents activitats de formació de cada Unitat Docent.

Té com a objectiu implementar la simulació com una eina d’entrenament pels residents de Vall d’Hebron per tal de potenciar el desenvolupament tant d’habilitats tècniques com no tècniques en diferents escenaris.

Amb l’objectiu d’organitzar d’una forma òptima la simulació per a residents, hem aplicat el marc de SimZones de Roussin y Weinsrock (2017) al pla d’estudis.

Paral·lelament, SIM-RADAR ofereix la possibilitat d’obtenir el certificat d’Instructors en Simulació a través del Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.