Dermatologia mèdico‐quirúrgica i venereologia

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron està acreditat per la formació de residents de dermatologia medicoquirúrgica i venereologia. El nucli de la unitat docent el formen el Servei de Dermatologia, la Unitat de Cirurgia sense ingrés (Parc Sanitari Pere Virgili) i el CAP dHorta. També formen part de la Unitat Docent els serveis de Cirurgia Plàstica, Medicina Interna, Microbiologia, Anatomia Patològica i la Unitat d'Urgències.

 

Places acreditades

2

Document

Itinerari formatiu de Dermatologia i Venereologia

Contacta amb la unitat docent

Per què fer l’especialitat a Vall d’Hebron?

  • Perquè et formaràs en atenció, diagnòstic i tractament dels problemes de la pell i podràs aconsellar els pacients en la prevenció de malalties dermatòlogiques.
  • Perquè podràs dedicar gran part de la residència a les dermatosis complexes i greus que s’atenen en un hospital d’alt nivell tecnològic, com és Vall d’Hebron. Així, podrà treballar en àrees subespecialitzades com l’oncologia cutània o els ingressos hospitalaris per malalties dermatològiques i hospital de dia.
  • Perquè al final de la residència, hauràs guanyat experiència en el maneig terapèutic de les dermatosis més prevalents, que probablement seran el motiu de consulta més freqüent al llarg de la teva vida professional.
  • Perquè dominaràs les exploracions complementàries diagnòstiques i les tècniques terapèutiques específiques de l’especialitat, com la fototeràpia, la crioteràpia o la dermatoscòpia.
  • Perquè podràs fer rotacions a la Unitat de tumors cutanis, cirurgia menor ambulatòria dermatològica, dermatologia pediàtrica i consultes externes de malalties cutànies oncohematològiques i lesions pigmentades.

Itinerari formatiu transversal comú

R1

Immersió

ABAT: Agents biològics altament transmissibles

Habilitats comunicatives

Investigació

Bioètica

eTEAMS I: Habilitats no tècniques

CUSAM: Habilitats en orientació diagnòstica bàsica

R2

Biblioteca

eTEAMS II

R3

eTEAMS III

R4

eTEAMS IV: Curs bàsic d'instructors en simulació clínica

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.