Nefrologia

La Unitat Docent de Nefrologia la forma el Servei de Nefrologia, amb la participació dels Serveis d’Aparell Digestiu, Cardiologia, Medicina Interna, Medicina Intensiva, Patología infecciosa i la Unitat d’Urgències.

Places acreditades

2

Document

Itinerari formatiu de Nefrologia

Contacta amb la unitat docent

La Unitat Docent de Nefrologia disposa d’un programa de formació de residents que té, com a línies essencials: la formació extensa en Medicina Interna; formació específica en Nefrología, coneixement profund de les tècniques de tractament de la insuficiència renal; coneixements pràctics sobre diagnòstics i terapèutica de la nefrologia; i coneixements pràctics del paper del nefròleg en els problemes de salut comunitària.

Per què fer l'especialitat a Vall d'Hebron?

  • Perquè som un hospital terciari amb serveis capdavanters. El volum de pacients del centre ofereixen un gran potencial docent i d’adquisició d’experiència.
  • Perquè cobrim la majoria d’especialitats i tindreu la possibilitat de veure patologia complexa i d’aplicar mètodes diagnòstics i de tractaments capdavanters.
  • Perquè la nostra oferta docent s’adapta a la iniciativa i vocació de cada resident, amb opcions des de les més assistencial a la més investigadora.

Itinerari formatiu transversal comú

R1

Immersió

ABAT: Agents biològics altament transmissibles

Habilitats comunicatives

Investigació

Bioètica

CUSAM I: Habilitats en orientació diagnòstica bàsica

eTEAMS I: Habilitats no tècniques

R2

Biblioteca

eTEAMS II

CUSAM II

R3

eTEAMS III

R4

eTEAMS IV: Curs bàsic d'instructors en simulació clínica

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.