El grup utilitza mètodes epidemiològics per estudiar l’etiologia, vigilància i eficàcia de les intervencions, entre altres camps d’interès. Se centra en tres àrees principals. Sobre epidemiologia i prevenció d’infeccions associades a l’atenció sanitària, analitza aspectes relacionats amb l’evolució, característiques, factors de risc associats, hostes, i l’impacte d’aquestes infeccions.

Un altre dels pilars de recerca del grup és la investigació en noves vacunes preventives. Investiga les vacunes de la grip i la seva immunogenicitat, en prepandèmia i pandèmia, així com les vacunes de la grip estacional. S’ocupa també de l’immunogenicitat i eficàcia de la vacuna del papil·loma humà o de l’herpes zòster recombinat en pacients immunodeprimits, entre altres.

Finalment, també contribueix al coneixement de l’epidemiologia i la prevenció de malalties infeccioses com la varicel·la, la tuberculosi i la tos ferina.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.