Desenvolupen estratègies terapèutiques innovadores per tractar els tumors HER2 positius i identificar mecanismes de resistència als tractaments actuals. Tot treballant en la caracterització de la funció de la senescència prematura en la progressió i el tractament del càncer de mama, i l’estudi de la implicació del sistema immunitari en la progressió del càncer.

Entre altres objectius estratègics, hi ha l’avaluació de l'activitat d'estratègies terapèutiques innovadores en els nostres conjunts de xenoempelts derivats de pacients de mama i pàncrees. I el desenvolupament continuat d'un programa d'investigació del càncer pancreàtic en estreta col·laboració amb el programa d'investigació clínica de l’Institut d'Oncologia Vall d'Hebron (VHIO), dirigit per Josep Tabernero. 

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.