En matèria de motilitat digestiva, la investigació se centra en els trastorns de sensibilitat visceral, l’eix cervell-intestí i les al·lèrgies intestinals. Això inclou la recerca de noves dianes terapèutiques i de diagnòstic d’aquest tipus de trastorns, com la síndrome de l’intestí irritable, que suposa entorn de la meitat de les consultes digestives.

La recerca sobre inflamació també abasta la fisiologia i tractament dels trastorns al pàncrees, inflamacions agudes o pancreatitis crònica, i càncer. El grup inclou un programa de recerca transversal centrat en el paper de la microflora intestinal en la inflamació i el funcionament intestinal.  

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.