El grup està format per metges especialistes en imatge molecular, químics i farmacèutics especialistes en síntesi de traçadors, i enginyers biomèdics i físics especialistes en tractament d’imatges i equips de tomografia.

Amb aquest equip multidisciplinari, i sobre la base de la imatge mèdica, el grup treballa en tres línies de recerca diferenciades. Per una banda, se centra en la identificació de nous marcatges i traçadors, en relació directa amb assaigs clínics. Una segona línia es dedica als diversos aspectes de la imatge mèdica, des de la medicina nuclear i la radiologia, com són la captació, valoració i avaluació clínica i preclínica d’imatges mèdiques. Finalment, una línia es dedica a la investigació de diferents patologies a partir de l’ús de les imatges adquirides utilitzant diverses tècniques, per al posterior estudi i processat, amb l’ajuda d’eines de processament d’imatge i programari estadístic específic. Per la naturalesa dels seus projectes, el grup treballa de manera transversal en col·laboració amb altres equips del Campus. 

Entra a la pàgina del grup de recerca

 

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.