En recerca en immunodeficiències primàries, també investiga amb el propòsit d’identificar les bases moleculars en els casos d’immunodeficiències combinades menys greus que encara no s’han caracteritzat per l’anàlisi de l’exoma o tècniques de seqüenciació d’alt rendiment, next generation sequencing (NGS). El grup és coresponsable de la implementació del programa RAPID (Rapid and Advanced diagnosis and treatment of Primary ImmunoDeficiencies), que inclou l’ús de NGS per reduir el temps entre la sospita clínica i el diagnòstic genètic. Un exemple de col·laboració entre l’Hospital, el VHIR i el BST (Banc de Sang i de Teixits) per coordinar tots els passos en la gestió de pacients amb aquestes patologies.

El grup també treballa en connexió amb altres grups de recerca i amb la indústria per identificar millors biomarcadors  per  una varietat de malalties mitjançades per la immunitat amb la finalitat d’avaluar l’activitat i resposta terapèutica en malalties autoimmunes. 

Aquest grup és el coordinador de la Barcelona-UAB-Focis (Federation of Clinical Immunology Societite) Centre of Excellence.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.