Luis Castro Sáder

Institucions

Metge adjunt del Servei de Urologia i Transplantament Renal. Membre de la Unitat de Urologia Funcional, Neurourologia i Urodinàmica, col.laborador amb la Unitat de Andrologia, i amb el programa quirùrgic de Transplantament Renal.

Currículum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Venezuela (2001) i vaig realitzar la meva especialització via MIR de Urologia a l'Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona (2006-2011). Des de març de 2013 sóc facultatiu especialista en Urologia al Hospital Vall Hebron (HVH), on treballo dintre de la Unitat de Urologia Funcional, Neurourologia i Urodinàmica, on es fa el seguiment i control dels trastorns urològic dels pacients amb lesió medul·lar, mielomeningocele, esclerosis múltiples i patologia neurourològica complexa. Al any 2019, vaig completar el Master de Urologia Funcional Femenina y Urodinamica per la Universitat de Salamanca, per transtorns anatomics y funcionals del Sol Pelvía de la dona. La meva activitat assistencial es centra fonamentalment en la patologia funcional y anatòmica del aparell urinari (homes i dones), amb especial dedicació a la cirurgia de la incontinència i la reconstrucció Robòtica dels defectes anatòmics del Sol Pelvià. Sóc membre de la Secció de Urologia Funcional de la Societat Catalana de Urologia, membre de la Associació Europea de Urología i de la Societat Internacional de Continència. Cada any, assisteixo a cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals, per mantenir una actualitzada formació continuada. Autor i coautor de ponències en diferent congressos i articles publicats en revistes nacionals i internacionals.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.