És un dels grups més extensos del Vall d’Hebron d’Institut de Recerca, i inclou un laboratori de cardiologia experimental, una unitat d’epidemiologia cardiovascular i la unitat de recerca clínica. Així, treballa per generar coneixement sobre els mecanismes de les malalties cardíaques, produir noves eines de diagnòstic i teràpia, alhora que dissenyar noves formes d’aplicar les eines actuals de prevenció i tractament dels pacients amb cardiomiopaties.

De manera transversal, també té línies de recerca relacionades amb la biologia molecular i cel·lular, tècniques d’imatge mèdica i evolució de les tecnologies. 

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.