En la recerca dedicada a les hepatitis virals, el grup en cobreix aspectes etiològics, epidemiològics, patogènics i terapèutics. Entre les línies específiques, treballen en la biologia molecular, resposta immune i tractament de l’Hepatitis C i l’Hepatitis B, en base a la seva variabilitat genòmica i resistències.

En l’altre gran focus del grup, estudien la cirrosi hepàtica i patologies que se’n deriven, com la hipertensió portal, encefalopatia hepàticacarcinoma hepatocel·lular, insuficiència hepàtica, a més d’aspectes relacionats amb el trasplantament hepàtic.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.