Centrats a dissenyar i validar l'impacte terapèutic dels pèptids anti - Myc in vitro i in vivo; comparar i contrastar els possibles inhibidors de Myc en models murins de càncer (càncer de pulmó, glioma, càncer de mama metastàtic , melanoma i mieloma múltiple). I estudiar els efectes de la inhibició de Myc en la resposta immunitària i el microambient tumoral.

Des del punt de vista estratègic, el grup treballa per al disseny i caracterització de nous pèptids penetrants de cèl·lules per al tractament oncològic. Així com la validació preclínica d'una nova generació de pèptids basats en omomyc com a estratègia terapèutica en el melanoma, el mieloma múltiple i el càncer de mama, cervell i pulmó. La determinació de l'efecte terapèutic de la inhibició de Myc en la metàstasi del càncer de mama, i definició de la funció dels efectors inflamatoris de Myc en l’oncogènia i el manteniment tumoral.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.