Amb un interès especial en la producció de recerca fonamental alhora que aplicada, el grup treballa en el disseny de nanopartícules amb aplicació a l’àmbit de la medicina. Alhora, la recerca que desenvolupen posa especial èmfasi en la seguretat, viabilitat, ampliació, aplicabilitat, i altres aspectes relacionats amb l’enginyeria de nanopartícules.

Ja que gran part d’aquesta recerca demana un alt grau d’expertesa multidisciplinària, l’equip manté diversos lligams de col·laboració amb biòlegs, immunòlegs, oncòlegs, físics, ambientalistes i altres, arreu d’Europa, així com dels Estats Units. La feina del grup ha donat per resultat diverses patents en el camp de la medicina i la biotecnologia, així com la creació de diverses spin offs com Nanotargeting i Applied Nanoparticles.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.