Els projectes de recerca del grup s’engloben en dues àrees principals. D’una banda, la progressió de la insuficiència renal, centrada en la naturalesa de les malalties renals i del trasplantament de ronyó. En aquesta àrea, també s’estudia la recurrència de la malaltia renal després del trasplantament. D’altra banda, el grup s’ocupa de l’ateromatosi en la malaltia renal crònica.

Per la seva naturalesa clínica, l’equip de recerca disposa d’un espai per a la realització d’assaigs clínics i estudis observacionals. A nivell d’acreditacions, el grup pertany a la xarxa d’investigació renal de l’Institut Carlos III (REDinREN).

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.