Dra. Anna Sala Cunill

Institucions

Serveis transversals

Consultes Externes

Cap d'Unitat

Soc al·lergòloga, Doctora en Medicina i professora associada d'Immunologia a l'URL. Especial interès per a la investigació del sistema immunitari, l'anafilaxi, dermatitis atòpica, urticària/angioedema i les dessensibilitzacions a quimioteràpics. Involucrada en múltiples organitzacions científiques, essent la Coordinadora del Comitè d'Al·lèrgia Cutània de la SCAIC. Apassionada per la innovació en medicina i l'eHealth, formant part de la Comissió d'Innovació del Campus Universitari Vall d'Hebron.

Currículum

Formació, experiència laboral i docència:
Soc metge, especialista en Al·lergologia, MIR (2004-2008), a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Tinc el títol Europeu d'Al·lèrgia. El 2010 vaig obtenir la Beca Post Formación Sanitaria Especializada Río Hortega del ISC III de Madrid, realitzant una estança al Karolinska de Suècia. El 2012 vaig obtenir el Doctorat en Medicina per la UAB amb puntuació de Cum laude. Tinc també un Màster en Disseny i anàlisi d'investigacions clíniques per la UB i el títol universitari "Expert en Angioedema Hereditari" per la Universitat d'Alcalà. Des del 2016 estic treballant com a facultatiu especialista en Al·lergologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

He participat com a ponent i professora en Congressos, tant nacionals com internacionals, en el Màster de Seguretat Alimentària de la UB i en el Màster d'Immunologia Avançada de la UAB-UB. I soc professora associada d'Immunologia en l'URL.

Involucrada en organitzacions científiques:
- Coordinadora del Comitè d'Al·lèrgia Cutània de la SCAIC i Membre del "Comité de alergia cutánea de la SEAIC".
- Membre del "Comitè de Comunicació de la SEAIC", del "Grupo de expertos de angioedema mediado por bradicinina", essent la secretària del mateix des de 2008
- Membre del Drug Allergy Comittee de la WAO

Recerca i innovació
He obtingut diferents beques d'investigació com a IP i guanyat 6 premis de millor comunicació oral. He participat com a autora en més de 25 publicacions científiques en revistes indexades i en capítols de llibre. Beca per anar a Silicon Valley, per Imagine Creativity Center el 2013 i des de 2016 formo part de la Comissió d'Innovació del Campus Vall d'Hebron.
Anna Sala Cunill

Institucions

Serveis transversals

Consultes Externes

Cap d'Unitat

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a postdoctoral

Malalties sistèmiques

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.