I Curso Trastorno del Espectro Autista (TEA) en Adulto

 
  Actividad Onlien —
26/05/2021 al 28/05/2021
26/05/2021 -- De 09:00h a 13:00h
Dirigit a : l curso va dirigido a todos aquellos profesionales de la red de salud mentalque realicen su actividad asistencial en centros de salud mental de adultos, especialmente, en las áreas de psiquiatría, psicología, enfermería y trabajo social.
Organitza :
Dr. Josep Antoni Ramos Quiroga, Jefe de Servicio de Psiquiatría. Servicio de Psiquiatría, Salud Mental y Adicciones. Hospital Universitario Vall d´Hebron
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Desde el Programa de Atención Integral al TEA del Hospital Universitari Vall d'Hebron hemos desarrollado este curso online para cubrir las necesidades de formación en el área del TEA adulto. Para esto, contaremos con la participación de profesionales de amplia experiencia en el campo del TEA adulto.

En el curso se abordarán las particularidades en la evaluación de las personas adultas con TEA, así como pautas para el tratamiento psicoterapéutico eficaz de los trastornos psiquiátricos más frecuentes.

https://aula.vallhebron.com/aula/?go=info_cursos&curso=344&idioma=es

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.