IV Jornada de Avances en Síndromes de Sensibilización Central

 
  Online  Enllaç —
12/05/2021
12/05/2021 -- De 17:00h a 18:30h
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Acte commemoratiu del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica i d’altres Síndromes de Sensibilització Central 

 

Benvinguda i inauguració de la jornada: Dra. Sara Marsal – Reumatòloga. Cap del Servei de reumatologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Directora de la Jornada d’avenços en SSC.

Moderació: Dr José Alegre – Metge internista. Cap del grup de recerca en SSC de l’Institut de Recerca Vall d’Hebron – VHIR. Membre del Comitè d’Experts en SSC del Departament de Salut.

Suport tècnic: Sra. Irina Alegre, experta en comunicació 

 

Documents adjunts

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.