BIG DATA: del concepto a la clínica

 
  Sala de actos planta 10 del Hospital General. —
18/05/2018
18/05/2018 -- De 08:00h a 09:00h
Organitza :
Servicio de Enfermedades Infecciosas
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

El Dr. Hernández Medrano, neurólogo de formación siempre creyó que la Medicina clásica podía cambiar. Creó "Savana Médica", una herramienta de inteligencia artificial y big data que quiere ayudar a los médicos a tomar mejores decisiones y que ya emplean 41 hospitales en España, tanto públicos como privados.

En esta charla, el Dr. Hernández Medrano reflexionará sobre las aplicaciones del Big Data en Medicina y como esto cambiará los entornos sanitarios en los próximos años.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.