Dr. Alex Martínez Martí

Institucions

Vall Hebron Institut d'Oncologia

Investigador

El Dr. Àlex Martínez és metge adjunt del Servei d'oncologia, a la unitat de tumors toràcics, és investigador principal de diversos assajos clínics i tutor de Residents des de l'any 2019.

Currículum

Em vaig llicenciar en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l'any 2006 i l'any 2011 vaig finalitzar la meva residència en Oncologia Mèdica a l'Institut Català d'Oncologia - Hospital Universitari Germans Trias i Pujol dirigida pel Dr. Rafael Rosell. Influenciat pels seus ensenyaments sobre càncer de pulmó el juny de 2011, em vaig incorporar al Departament d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut d'Oncologia de la Vall d'Hebron (VHIO) com a oncòleg mèdic on he pogut aprendre des d'aleshores del líder en el camp del càncer de pulmó com és la doctora Enriqueta Felip.

A la Unitat de Tumors Toràcics de la Vall d’Hebron dirigida pel Dr. E. Felip, estic implicat com a co-investigador d’un gran nombre d’assaigs clínics de fase I, fase II i fase III, i també investigador principal de diversos d’ells. Actualment, concentro la meva activitat en el tractament del NSCLC en fase inicial i localment avançat, així com participo en assaigs clínics amb noves teràpies en aquest entorn.

Des del 2019 també treballo com a tutora de residents de la Unitat d'Oncologia Mèdica.

Grups de recerca

Alex Martínez Martí

Institucions

Vall Hebron Institut d'Oncologia

Investigador

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.