Dra. Alexandra Navarro Jiménez

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Sóc metgessa adjunta del servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital des de l'any 2014. Tinc especial dedicació a les àrees d'Autòpsies fetals i Patologia Quirúrgica pediàtrica sent la patòloga referent del Servei en aquest darrer àmbit. Estic actualment involucrada en diversos projectes de recerca dins d'aquesta àrea de coneixement. També em dedico, en menor grau, a l'àrea de dermatopatologia.

Currículum

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2009. Vaig cursar l'especialitat d'Anatomia Patològica a l'hospital Universitari Vall d'Hebron als anys 2010-2014. Posteriorment, vaig quedar-me al Servei d'Anatomia Patològica d'aquest centre com a facultativa especialista. He estat dedicada a la patologia autòpsica fetal així com la patologia pediàtrica. Posteriorment, i fins avui, em dedico a les àrees de patologia autòpsica fetal, i quirúrgica perinatal i pediàtrica amb especial interès per patologia funcional pediàtrica. En menor grau també dedico part de la meva activitat assistencial a la Dermatopatologia. Participo de forma activa en diverses Societats Científiques.
Alexandra Navarro Jiménez

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.