Sra. Ana Jimenez Romero

Institucions

Sóc biotecnòloga amb Màster en Investigació Biomèdica Translacional. La meva principal experiència se centra en el processament de mostres biològiques d'origen humà, l'aïllament d'àcids nucleics i altres tècniques de biologia molecular. Actualment, desenvolupo la meva activitat com a Tècnica Superior de Laboratori al Biobanc HUVH, on la meva feina facilita la translació entre l'assistència clínica i la investigació biomèdica.

Currículum

Em vaig incorporar al Biobanc HUVH a mitjans del 2020, on continuo desenvolupant la meva carrera professional.

La meva formació comença amb el Cicle Formatiu de Grau Superior com a Tècnica de Laboratori Clínic al 2014. Al 2018, em vaig graduar en Biotecnologia per la Universitat de Girona i al 2019, vaig finalitzar els meus estudis de Màster en Investigació Biomèdica Translacional per la Universitat Autònoma de Barcelona.

He tingut l'oportunitat de gaudir d'estades en laboratoris amb diferents enfocaments en la recerca, des del Departament de Genètica Molecular de l'Hospital Clínic de Barcelona (2013), fins al grup de recerca en Malalties Neurovasculars del VHIR (2018-2019).

Actualment, la meva activitat dins del Biobanc HUVH està centrada en el maneig de mostres biològiques d'origen humà, des de la seva recepció i registre fins al seu emmagatzematge i cessió o enviament per a diferents projectes de recerca i altres estudis. També participem en el desenvolupament d'assajos clínics i realitzem aïllament d'àcids nucleics (ADN i ARN) i de cèl·lules mononucleades de sang perifèrica (PBMCs), entre altres serveis.
Ana Jimenez Romero

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic/a Superior de Laboratori

Biobanc

Core Facilities Clíniques

Direcció d'Estratègia Externa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.