Dra. Anabel Montero Armengol

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Patologia Benigna i Sòl Pelvià

Metge/ssa

Sóc ginecòloga especialitzada en les disfuncions del sòl pelvià. Estic implicada en poder oferir el millor tractament de cara a millorar la qualitat de vida de les meves pacients. Estic orgullosa de poder formar part d'una Unitat Multidisciplinària amb les mateixes inquietuds. De forma més específica, em dedico al maneig dels problemes de sòl pelvià que puguin esdevenir en el període del postpart immediat, moment on la dona, requereix una atenció molt especial.

Currículum

Treballo a la Unitat de Patologia Ginecològica Benigna i Sòl Pelvià de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2006.

Sóc especialista en Ginecologia i Obstetrícia, vaig realitzar la formació a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron que pertany a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Sóc Màster en Endoscòpia Ginecològica per la Universitat Autònoma de Barcelona, 2007-08. Actualment, hi participo com a docent tant a la part pràctica com a la teòrica.

He publicat el resultat de la nostra recerca en articles en revistes internacionals.

He fet multitud de presentacions, pòsters i ponències en cursos i congressos nacionals i internacionals.

Participo en diversos comitès i comissions hospitalàries.
Anabel Montero Armengol

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Patologia Benigna i Sòl Pelvià

Metge/ssa

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.