Sra. Andrea Martí Torredemer

Institucions

Graduada en Treball Social i Màster de Direcció de Fundacions i Associacions per la Universitat de Barcelona. La meva trajectòria professional vinculada a entitats del tercer sector i el desenvolupament del meu propi projecte personal m'han permès comprendre la importància de treballar amb i per a les persones; per aquest motiu estic convençuda que si invertim en elles tindrem un món humanament millor.

Currículum

El meu primer contacte amb el tercer sector va tenir lloc l'any 2014 quan vaig iniciar la meva carrera professional com a directora del menjador social Les Corts de l'Ajuntament de Barcelona. Paral·lelament, vaig emprendre el meu propi projecte personal amb la creació de l'Associació Mi Compañero de Viaje, amb l'objectiu d'oferir suport i acompanyament a joves amb càncer, així com de potenciar la recaptació de fons per finançar projectes d'investigació oncològica i sensibilitzar la societat envers la malaltia. El motiu que em va portar a crear el projecte va ser la meva pròpia vivència amb la malaltia, arran d'haver patit un càncer limfàtic amb 22 anys. Aquesta experiència va constatar el que tenia clar que era el meu objectiu: la voluntat de voler contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones.

Després d'un llarg període d'aprenentatges molt enriquidors, vaig realitzar un canvi professional per enfocar-me en l'àmbit que més m'interessava: la salut; en concret l'àmbit oncològic infantil. Així doncs, vaig centrar-me en la gestió de projectes i coordinació de la Fundació Eric Abidal, que tenia per objectiu el suport a nens i nenes malalts de càncer.

Uns anys després vaig iniciar un nou període professional formant part de l'Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebron, on actualment puc aportar tota la meva experiència amb la creació d'aliances amb altres entitats per potenciar la seva participació en projectes que milloren la qualitat de vida dels pacients de Vall d'Hebron així com la captació de fons de donants i socis que contribueixen a impulsar la investigació biomèdica fent possible que la recerca avanci.
Andrea Martí Torredemer

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

P. Gestió i Adm. Gestor projectes

Unitat de Mecenatge

Àrea de Comunicació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.