Sra. Andrea Vilaplana Blanes

Institucions

Soc graduada en Bioquímica i Ciències Biomèdiques per la Universitat de València. Actualment, treballe com a investigadora al Grup de Recerca en Càncer i Malalties Hematològiques Infantils al VHIR. Forme part del programa de medicina personalitzada on treballem dia a dia per trobar noves dianes terapèutiques moleculars i biomarcadors i orientem el tractament dels pacients en funció de les alteracions moleculars dels seus tumors.

Currículum

Vaig cursar el grau de Bioquímica i Ciències Biomèdiques a la Universitat de València entre els anys 2015 i 2019. Arribe a Barcelona al 2019 per realitzar el Màster en Investigació Translacional del VHIR junt amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

La meua experiència professional està centrada en la recerca en càncer infantil. En 2020 comence a treballar com a Data Manger / Data Entry a l'Àrea d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l'Hospital Vall d'Hebron. Actualment, des de març de 2022, forme part del Grup de Recerca en Càncer i Malalties Hematològiques Infantils al VHIR desenvolupant tasques tant d'investigació com de gestió de bases de dades i projectes.

La meua activitat investigadora se centra en la cerca de nous biomarcadors i alteracions moleculars dels tumors infantils, especialment amb un subtipus específic de tumor sòlid, el neuroblastoma.

Gràcies a la incorporació al grup de recerca forme part de nombrosos projectes nacionals, internacionals i organitzacions d'investigació. Estic segura que aquests ajudaran a millorar la qualitat de vida i supervivència dels nostres pacients.
Andrea Vilaplana Blanes

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Administració i gerència

Càncer i malalties hematològiques infantils

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.