Sra. Ángela Palacino Pleguezuelos

Institucions

Hospital General

Ictus i Hemodinàmica Cerebral

Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria

Sóc auxiliar d'infermeria i treballo a l'unitat d'ictus des del mes d'agost. Abans de treballar a l'hospital, el meu àmbit era el sociosanitari, treballant en un geriàtric amb residents amb diferents patologies de la gent gran: Alzheimer, Parkinson, demència... Tinc poca experiència a nivell hospitalari però he agafa molta confiança en el funcionament de la meva planta des de que vaig començar fa uns mesos convertint-me en una millor professional.

Currículum

Vaig començar a l'unitat d'Ictus de l'edifici general al mes d'agost de l'any 2018. No he tinc experiència prèvia a nivell hospitalari com a auxiliar d'infermeria ja que la titulació oficial la vaig aconseguir al mes de gener del 2018. Abans, però, he treballat com a auxiliar de geriatria en diferents empreses privades, desenvolupant tasques pròpies d'una auxiliar d'infermeria: higiene, administració de medicació, ajuda en les avd, prèmer les constants vitals, atendre als familiars i als residents en situacions més vulnerables: cures pal.liatives, cures postmortem... A l'unitat d'ictus la feina a desenvolupar és semblant: higienes als pacients, neteja i manteniment de la unitat i de les habitacions (llits, monitors, instrumental especialitzat...).

Institucions

Hospital General

Ictus i Hemodinàmica Cerebral

Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.