Sra. Anna Roig Izquierdo

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Infermer/a

Sóc infermera i actualment formo part del servei de reumatologia com a infermera de pràctica avançada dintre d’un equip multidisciplinari. Desenvolupo la meva activitat habitual realitzant el seguiment, el control i la metrologia clínica de pacients amb malalties inflamatòries i sistèmiques en tractament amb immunosupressors.

Currículum

Sóc diplomada en infermeria des del 2011 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del mateix any treballo a l'Hospital Vall d’Hebron com a infermera assistencial en diferents àrees i serveis. L’any 2015 vaig finalitzar el màster en Urgències i Emergències realitzat a la Universitat de Barcelona i posteriorment el màster en Farmacologia Clínica. Durant aquests anys la meva formació ha estat de forma contínua realitzant cursos, congressos, participant en articles, i sent professora de pràctiques d'alumnes d’infermeria.

L’any 2015 vaig entrar a formar part de l’Hospital de dia Polivalent i Hospital de dia d’Al·lèrgies on durant 6 anys he progressat com a infermera en l’àmbit de cures, tècniques, tractaments i teràpies biològiques. En aquest últim any he volgut comprometre’m amb l’evolució dels pacients amb malalties reumatològiques immunomedidades.
Anna Roig Izquierdo

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Infermer/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Auxiliar de recerca

Reumatologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.