Dra. Anna Teixidó Troyano

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Esterilització

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista en Obstetrícia  i Ginecologia, subespecialitzada en Reproducció Assistida i Endocrinologia.
 
Estic compromesa amb les pacients  en  totes  les  fases  del seu  tractament, oferint un tracte proper i professional.

Currículum

Durant els  meus anys d’especialització en Obstetrícia  i  Ginecologia en l’Hospital Universitari  Vall d’Hebrón (2013-2017) em va  despertar especial interès l’àrea de Reproducció  Assistida  i Endocrinologia  en la que em  vaig  formar  i  subespecialitzar amb el  Màster Oficial de la  “Sociedad Española de  Feritlidad” impartit a  la universitat  Complutense de  Madrid. 
 
Des del   2017 treballo com a  metge adjunt a l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón,  al  2020  em vaig incorporar  a la Unitat  de Reproducció Assistida  i  Endocrinologia Ginecològica on realitzo la meva  activitat assistencial i la meva tesis doctoral.
 
El nostre objectiu és treballar per a donar  una atenció especialitzada  i  de qualitat  a  les nostres pacients  per tal d’aconseguir el seu  objectiu: ser  mares.

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Esterilització

Metge/ssa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.