Dra. Anna Teixidó Troyano

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Esterilització

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista en Obstetrícia i Ginecologia, subespecialitzada en Reproducció Assistida i Endocrinologia. Estic compromesa amb les pacients en totes les fases del seu tractament, oferint un tracte proper i professional.

Currículum

Durant els meus anys d’especialització en Obstetrícia i Ginecologia en l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (2013-2017) em va despertar especial interès l’àrea de Reproducció Assistid  i Endocrinologia en la qual em vaig formar i subespecialitzar amb el Màster Oficial de la “Sociedad Española de Feritlidad” impartit a la universitat Complutense de Madrid. 

 

Des del 2017 treballo com a metge adjunt a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el 2020 em vaig incorporar a la Unitat de Reproducció Assistida i Endocrinologia Ginecològica on realitzo la meva activitat assistencial i la meva tesi doctoral.

 

El nostre objectiu és treballar per a donar una atenció especialitzada i de qualitat a les nostres pacients per tal d’aconseguir el seu objectiu: ser mares.
Anna Teixidó Troyano

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Esterilització

Metge/ssa

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.