Sr. Antonio Fernandez Madrid

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció de Sistemes de la Informació

Tècnic Especialista

Sóc tècnic de Manteniment des de 2004 a l'Hospital Vall d'Hebron. Tinc FP2 de Mecànica, Grau Superior d'Electricitat i Automàtica, Grau Superior de Robòtica, Tècnic Intermedi en Prevenció de Riscos Laborals. Actualment, estic cursant el 2n curs de Grau en Enginyeria Elèctrica a la UPC. A més tinc un curs d'Energia Solar de 750h. Destacar Word/Acces/Powerpoint/Sap/Impressió en 3D, tots avançats. He realitzat també cursos d'Automatismes, KNX, i 4 mòduls d'operador de planta química. Curs de Comandaments Intermedis.

Currículum

Des de l'any 2004 treballo a Vall d'Hebron (MaternoInfantil i Traumatologia) realitzant tot tipus de treballs de manteniment.

De 1999 a 2004 vaig treballar com a supervisor d'Electro-Mecànics i cap d'Aprovisionament a Diagnòstic Grifols (Parets), supervisant i coordinant les tasques pròpies del departament.

Anteriorment, vaig treballar també a Teneria Moderna (Mollet del Vallès), desenvolupant el manteniment de la fàbrica l'any 1999. Entre 1998 i 1999 vaig realitzar manteniment preventiu i correctiu de totes les instal·lacions de les fàbriques a Sandvik (Caldes de Montbui).
Antonio Fernandez Madrid

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció de Sistemes de la Informació

Tècnic Especialista

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.