Dr. Antonio Gómez

Institucions

Bioinformàtic sènior amb més de 15 anys d'experiència en anàlisis de dades clíniques i biologia molecular bàsica fent servir plataformes de NGS (Next Generation Sequencing).

Currículum

Es va unir a GRR al VHIR el 2018, on és responsable del desenvolupament i implementació de pipelibes analítiques de dades de seqüenciació genòmica. Durant els darrers deu anys, el Dr. Gomez s’ha centrat en l’anàlisi de dades òmiques (expressió, proteòmica i metilació) des del punt de vista de la traducció gènica. El Dr. Gómez va obtenir el seu doctorat en Bioinformàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona ( 2007). El 2011 es va incorporar al laboratori de Manel Esteller a l’IDIBELL, on va participar en l’anàlisi bioinformàtic d’estudis de biomarcadors epigenètics en càncer i d'altres malalties. El 2014 es va unir al laboratori de Thomas Graf com a bioinformàtic sènior en el Projecte 4D Genome en el context de la diferenciació i reprogramació de cèl·lules mare hematopoètiques. Ha publicat més de 70 publicacions en revistes d’alt impacte. El Doctor Gómez també és professor visitant a la Universitat de Vic (UVIC- Universitat Central de Catalunya) i coordinador d’Epigenòmica al MSc in Omics Data Analysis de la mateixa universitat.
Antonio Gómez

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.