Dr. Antonio Segura Garcia

Institucions

Hospital General

Oftalmologia

Metge internista dedicat al diagnòstic, tractament i formació d'oftalmòlegs a la Unitat d'Uveïtis del nostre centre amb més de 25 anys d'experiència.

Currículum

Facultatiu especialista del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Vall d'Hebron des de l'1 d'octubre de 1989 fins a l'actualitat treballant en la Unitat de Medicina Interna amb formació de residents així com publicacions de congressos, entre d'altres.

Formació al Servei d'Uveïtis de la Fundació Francesc I Proctor de recerca en oftalmologia. Universitat de Califòrnia, San Francisco, Estats Units, sota la supervisió del professor Robert A. Nozik, durant el període 1992/1993.

Metge consultor en l'especialitat de medicina interna en el Servei d'Oftalmologia, Unitat d'Uveïtis, de l'Hospital Vall d'Hebron des de l'1 de març de 1993 fins a l'actualitat per a la formació de metges residents en oftalmologia i oftalmòlegs en formació en l'estudi de la inflamació ocular.

Múltiples ponències a congressos i publicacions, assajos clínics, etc. en relació amb la meva tasca en la Unitat d'Uveïtis.

Associació de grups d'estudi de la inflamació ocular com ara GEMU, SEIO, etc.

Metge del departament de medicina interna associat a la Unitat de Malalties Minoritàries des de l'abril de 2018.
Antonio Segura Garcia

Institucions

Hospital General

Oftalmologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Administració i gerència

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.