Dra. Ariadna Rando Segura

Institucions

Serveis transversals

Laboratoris Clínics

Biòloga

Soc biòloga especialista en Microbiologia i Parasitologia Clínica i des del 2018 treballo al Servei de Microbiologia de l'Hospital Vall d'Hebron. La meva activitat assistencial i de recerca se centra en les hepatitis virals i la infecció per VIH.

Currículum

La meva carrera en l'àmbit de la Salut es va iniciar l'any 2012, quan vaig començar la meva formació a l'Hospital Vall d'Hebron. Poc abans de finalitzar el meu període formatiu vaig fer una estada en la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO) on em vaig formar en tècniques de seqüenciació massiva. Després de finalitzar la meva especialitat em vaig incorporar al grup de recerca de Microbiologia de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron participant en diferents projectes de posada en marxa de metòdiques basades en seqüenciació de nova generació per a detectar mutacions de resistència (resistència genotípica de VIH-1 als antiretrovirals, resistència genotípica de MTBC als antituberculosos). A l'inici la meva carrera investigadora es va centrar en l'estudi de la resistència genètica de Mycobacterium tuberculosi, línia dins la qual s'emmarca la meva tesi doctoral. Però posteriorment, em vaig incorporar a la unitat de Patologia Hepàtica i VIH, participant en diferents programes de cerca i diagnòstic de nous casos (Hepatitis B i D, Hepatitis C i VIH), utilitzant tant mètodes convencionals com mètodes alternatius de recollida per a facilitar l'accés a les proves diagnòstiques.
Ariadna Rando Segura

Institucions

Serveis transversals

Laboratoris Clínics

Biòloga

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Microbiologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.