Sra. Ariadna Ruiz Tarancón

Institucions

Hospital General

Auxiliar d'Hoteleria

Sóc una persona jove, amb molt interés i ganas de treballar. Sóc simpática, alegre, màgrada treballar en equip, amb molta empatía, amigable.

Els meus objectius són ganes d'apendre i poder adquirir experiencia per poder superarme dia a dia per satisfer les necessitats dels pacients i de l'empresa.

Actualment estic treballant a la cuina de la general on sóc Auxiliar d'hoteleria.

També m'agradaria poder probar altres oficis com zeladora, auxiliar d'administració. ajudant de llenceria...

Currículum

La meva experiencia no és molt densa, peró al meu sector es la Hosteleria, o sigui la cuina i l'atenció al client, en aquest cas al pacient. Tener molta empatía i poder ajudar a tota persona en quasevol moment per tal de que estigui millor.

He estat en diferents llocs abans d' aquest centre, per poder tindre experiencia i poder fer un bón curriculum. També abans d'aixó tinc estudis FP i altres cursos ya que es essencial per un futur.

Institucions

Hospital General

Auxiliar d'Hoteleria

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.