Sra. Ariadna Ruiz Tarancón

Institucions

Hospital General

Cuina

Sóc una persona jove, amb molt interès i ganes de treballar. Sóc simpàtica, alegre, m'agrada treballar en equip, amb molta empatia, amigable. Els meus objectius són ganes d'aprendre i poder adquirir experiència per poder superar-me dia a dia per satisfer les necessitats dels pacients i de l'empresa. Actualment, estic treballant a la cuina de la general on sóc Auxiliar d'hostaleria. També m'agradaria poder provar altres oficis com zeladora, auxiliar d'administració, ajudant de llenceria...

Currículum

La meva experiència no és molt densa, però el meu sector és l'Hostaleria, o sigui la cuina i l'atenció al client, en aquest cas al pacient. Tenir molta empatia i poder ajudar a tota persona en qualsevol moment per tal que estigui millor.

He estat en diferents llocs abans d'aquest centre, per poder tindre experiència i poder fer un bon currículum. També abans d'això tinc estudis FP i altres cursos, ja que és essencial per un futur.
Ariadna Ruiz Tarancón

Institucions

Hospital General

Cuina

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.