Dra. Berta Sofia Fernández Ledesma

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria

Metge/ssa

Sóc pediatra, formada a l’hospital Vall d’Hebron. Actualment, treballo al VHIR com a coordinadora d’un assaig clínic competitiu sobre vacunació per SARS-COV2 en població pediàtrica, i estic cursant el màster d’Infectologia Pediàtrica.

Currículum

Em vaig incorporar a la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria el juny de 2021, com a part de l’equip assistencial. Des del gener de 2022 em trobo cursant el màster d’Infectologia Pediàtrica de la UAB a la mateixa Unitat. Actualment, també treballo com a coordinadora de l’assaig Clínic competitiu RBD-COV consistent en vacunació per SARS-COV2 en població pediàtrica. També formo part de l’equip assistencial de la UPIIP, fonamentalment realitzant seguiment a consultes externes de patologia comunitària.

Docència:
Dins la Unitat, participo activament en la formació de residents de Pediatria de l’Hospital, i de residents d’altres hospitals que venen a rotar a la nostra Unitat.

Formació acadèmica
Vaig estudiar Medicina a la Universitat de Barcelona (2010-2016). Posteriorment, em vaig especialitzar en Pediatria i les seves àrees específiques a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (2017-2021), on actualment em trobo cursant el Màster d’Infectologia Pediàtrica. Durant l’any 2020 he col·laborat en diversos projectes de recerca de la Unitat, com a subinvestigadora.
Berta Sofia Fernández Ledesma

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.