Sra. Carla Aguilar

Institucions

Sóc infermera amb experiència en l'àmbit de la investigació clínica, portant a terme l'execució d'assajos clínics i projectes d'investigació. La satisfacció de poder contribuir en la recerca de nous tractaments m'ha portat a seguir dedicant-me en aquest sector. Actualment, desenvolupo la meva activitat com a infermera de recerca a la Unitat de Suport a la Investigació Clínica del VHIR, col·laborant amb diferents serveis de l'hospital.

Currículum

Des del 2013 sóc infermera de recerca al VHIR, concretament a la Unitat de Suport a la Investigació Clínica (USIC), situat a la planta 13 de l’Edifici MaternoInfantil. El nostre dia a dia consisteix en col·laborar amb els investigadors que tenen projectes d’investigació i necessiten el suport d’infermeria ja sigui per a procediments requerits pel protocol com amb el processament de mostres.

Des del 2010 fins al 2013 em vaig formar i treballar com a infermera a l’Hospital Germans Trias i Pujol a la Unitat Polivalent d’Investigació Clínica, realitzant les tasques pròpies d’infermeria de recerca.

Tinc formació en Bones Pràctiques Clíniques i certificat IATA (gestió i transport de mostres biològiques). El 2015 vaig finalitzar el Màster en Infermeria Oncològica impartit per la UB i l’ICO.
Carla Aguilar

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de Recerca - Grau Mig

Unitat de Suport a la Investigació Clínica (USIC)

Core Facilities Clíniques

Direcció d'Estratègia Externa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.