Sra. Carolina Clavera Catalan

Institucions

Hospital General

Endoscòpia Digestiva

Infermera des de l'any 1995 amb experiència en diversos camps de cures infermeres. Interessada en la recerca i la innovació tenint com a objectiu la millora en l’atenció al pacient.

Currículum

Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​1995. La meva activitat professional ha estat durant 19 anys desenvolupada al Laboratori de Microbiologia i Parasitologia, 1995-2014. L'any 2014 m'incorporo a l'equip del Servei d'Endoscòpia Digestiva. Activitat docent: Docent en diferents cursos presencials. Tutora en pràctica clínica d'alumnes del Grau d'Infermeria i d'alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior Laboratori de Diagnòstic Clínic. He format part del Comitè Organitzador i Científic en diferents Congressos Nacionals d'Infermeria Especialista en Anàlisis Clíniques i en Jornades Catalanes d'Infermeria d'Anàlisis Clíniques. Recerca: Autora de diferents comunicacions i ponències en Congressos Nacionals i Internacionals d'Infermeria d'Anàlisis Clíniques i d'Infermeria Endoscòpia Digestiva. He publicat articles en diferents revistes infermeres. Formació contínua: Durant la meva trajectòria professional he realitzat diversos cursos de formació continuada tant en cures d'infermeria com específics de malalties infeccioses, endoscòpia digestiva, qualitat i gestió de serveis i cures infermeres.
Carolina Clavera Catalan

Institucions

Hospital General

Endoscòpia Digestiva

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.