Sra. Clàudia Broto Cortés

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria

Infermer/a

Formo part de l’equip de la Unitat de Malaltia Infecciosa i Immunodeficiències Pediàtriques, que ofereix atenció pediàtrica al Programa Especial de Malalties Infeccioses Vall d’Hebron – Drassanes, com a infermera referent.

Currículum

Vaig acabar el Grau d’infermeria l’any 2013, moment en què vaig començar a treballar a l’Hospital Vall d’Hebron en diferents serveis. L’any 2015 em vaig incorporar a l’equip del Centre de Salut Internacional i Malalties Transmissibles Drassanes-Vall d'Hebron, on he pogut desenvolupar la meva activitat assistencial en l’àmbit de les malalties infeccioses i més concretament de les malalties de transmissió sexual, la patologia importada i la tuberculosi. 

Des de 2019 formo part de l’equip de la UPIIP que ofereix atenció pediàtrica al Programa Especial de Malalties Infeccioses Vall d’Hebron – Drassanes, com a infermera referent.

A més, exerceixo les funcions d’infermera gestora de casos de tuberculosi. 

Docència

Des de la meva incorporació al Centre de Salut Internacional i Malalties Transmissibles Drassanes-Vall d'Hebron col·laboro amb la UAB i l'Escola Superior d'Infermeria del Mar com a tutora de pràctica clínica dels alumnes del Grau d’infermeria. 

També participo com a col·laboradora docent en la rotació de residents d’infermeria Familiar i Comunitària així com d’infermeria Obstètrico - Ginecològica.

Investigació

Formo part del Grup de Recerca de Malalties Infeccioses del VHIR on participo com investigadora col·laboradora de diversos projectes de recerca i assajos clínics. 

 
Clàudia Broto Cortés

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria

Infermer/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Malalties infeccioses

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.