Sra. Cristina Fàbregas Bellavista

Institucions

Sóc biòloga amb un màster en recerca en l'àmbit de la biologia cel·lular. Sóc treballadora i tinc molta força de voluntat, ja que sempre gaudeixo d'adquirir coneixements per tal de seguir un procés d'aprenentatge constant en el desenvolupament professional. Sempre m'esforço per aconseguir el màxim possible perquè sóc conscient de la dedicació i la perseverança que requereix obtenir bons resultats. Entenc la importància del treball col·laboratiu, així que treballo amb facilitat en equip; tanmateix, també puc treballar bé de manera independent. M'agrada resoldre problemes i m'agrada perseguir objectius fins aconseguir-los en tots els aspectes de la meva carrera i vida personal. A més de tot això, sóc creativa, entusiasta i curiosa. Atributs que intento aportar cada dia en el meu entorn professional com fora.

Currículum

EXPERIÈNCIA
1.Tècnic/a de Laboratori. Setembre 2021 - Actualitat. Vall d'Hebron Institute of Research (VHIR) - Vall d'Hebron Institut de Recerca Research. Barcelona, Catalunya,
Espanya Tècniques de laboratori utilitzades: - Assaig immunoabsorbent enzimàtic) ELISA ; Tipus indirecte i sandvitx. - Detecció d'IgG en mostres humanes. - Processament i emmagatzematge de mostres de sang humana. - Digestió i processament de mostres de pulmó humà per a la detecció de cossos d'amiant. -Citometria de flux de citocines.
- Maria Jesús Cruz Carmona Lab (Departament de Pneumologia)
2. Instructora infantil ecologista. Abril 2021 - Agost 2021 (5 mesos). Fundesplai. Gran Barcelona Metropolitana.
3. Mestre de Secundària. Febrer 2021 - Març 2021 (2 mesos). Escola Pia de Catalunya. Mataró, Catalunya, Espanya.
4. Investigadora en practiques. Setembre 2019 - Setembre 2020 (1 any 1 mes). Universitat de Kent,Canterbury, Anglaterra, Regne Unit.
- Vaig provar els processos de reconeixement de substrats del transportador INDY (encara no estic mort), investigant els mecanismes de selectivitat de substrats de VcINDY com a objectiu per al tractament del càncer, la diabetis i l'obesitat. El reconeixement del substrat es va estudiar mitjançant mutagènesi juntament amb assaigs Thermoflour.
- PUBLICACIÓ: Connor D. D. Sampson, Cristina Fàbregas Bellavista, Matthew J. Stewart, Christopher Mulligan; Els assajos d'unió basats en la termoestabilitat revelen una complexa interacció de la unió de cations, substrats i lípids al transportador bacteria DASS, VcINDY. Biochem J 12 de novembre de 2021; 478 (21): 3847–3867. https://doi.org/10.1042/BCJ20210061
- Christopher Mulligan Lab (Escola de Biociències)
5. Investigadora en practiques. Setembre 2018 - Febrer 2019 (6 mesos). Universitat Autònoma de Barcelona. Sabadell, Catalunya, Espanya.
Vaig treballar com a investigador al Departament de BABEV al grup de fisiologia vegetal de l'associació. Durant un període de mig any vaig dur a terme el meu propi projecte titulat “Estudi electrofisiològic de la sensibilitat de Na+ i carbonats en diferents ecotips d'Arabidopsis Thaliana”.
6. Caixera Mercadona Atenció al Client Agost 2016 - Juliol 2018 (2 anys). Mataró, Catalunya, Espanya.
EDUCACIÓ:
Màster en ciències de la Universitat de Kent - MS, MSc- Recerca en biologia cel·lular · (setembre 2019 - desembre 2020)
Universitat Autònoma de Barcelona Grau, Biologia, General · (2015 - 2019)
Cristina Fàbregas Bellavista

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.