Dra. Cristina Portellano Ortiz

Institucions

Llicenciada en Psicologia, Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, Màster en Psicologia General Sanitària i Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut.

Currículum

Llicenciada en Psicologia, Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, Màster en Psicologia General Sanitària i Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut (Cum Laude, premi extraordinari de doctorat).

Actualment treballant en projectes de recerca nacionals (post). Professora col·laboradora de la UOC al grau d'Educació Social i Directora de TFM al Màster de Neuropsicologia i Educació de la UNIR.
Cristina Portellano Ortiz

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic/a Grau Mig

Unitat de Projectes Nacionals

Direcció de Recerca Competitva

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.