Sra. Cristina Puyal Gonzalez

Institucions

Hospital General

Direcció Assistencial

Sóc llicenciada en Documentació per la UOC (2004) i diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la UB (1992). Proficiency in English per la Cambridge University i nivell C2 de Català.

Currículum

Fa més de vint-i-cinc anys que treballo com a responsable de la gestió de la Biblioteca de l'Hospital. He ocupat aquests càrrecs durant la meva trajectòria professional: - Membre de la Junta Directiva de la Coordinadora de Documentació Biomèdica (1993-1998). - Membre fundador del grup de treball Gestió de la Informació en Ciències de la Salut GICS (2003) del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya. - Membre de l’European Association for Health Information and Libraries (EAHIL) des del 2010. - Membre de la Comissió Tècnica del Projecte de Biblioteca Virtual en Ciències de la Salut de Catalunya del Departament de Salut (2009).
Cristina Puyal Gonzalez

Institucions

Hospital General

Direcció Assistencial

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.