Sra. Cristina Puyal Gonzalez

Institucions

Hospital General

Direcció Assistencial

Sóc llicenciada en Documentació per la UOC (2004) i diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la UB (1992). Proficiency in English per la Cambridge University i nivell C2 de Català.

Currículum

Fa més de trenta anys que treballo com a responsable de la gestió de la Biblioteca de l'Hospital. He ocupat aquests càrrecs durant la meva trajectòria professional: - Membre de la Junta Directiva de la Coordinadora de Documentació Biomèdica (1993-1998). - Membre fundador del grup de treball Gestió de la Informació en Ciències de la Salut GICS (2003) del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya. - Membre de l’European Association for Health Information and Libraries (EAHIL) des del 2010. - Membre de la Comissió Tècnica del Projecte de Biblioteca Virtual en Ciències de la Salut de Catalunya del Departament de Salut (2009-2014).
Cristina Puyal Gonzalez

Institucions

Hospital General

Direcció Assistencial

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.