Dr. Daniel Pacha Vicente

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Coordinador Mèdic

Doctor en medicina. Especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. Dedicació a la Neurortopèdia en nens i adults. Paràlisi cerebral, espasticitat, seqüeles post-ictus, esclerosi múltiple, espina bífida, lesió medul·lar. Cirurgia nerviosa i pal·liativa. Deformitats esquelètiques i talla baixa en el context de displàsies òssies i malalties minoritàries. Atenció a la diversitat funcional per millorar la qualitat de vida. Coordinador d'urgències a l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

Currículum

Llicenciat en medicina l'any 2000
MIR de cirurgia ortopèdica i traumatologia l'any 2001
Especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia l'any 2006
Metge adjunt de COT a l'HVH interí l'any 2007
Metge adjunt de COT a l'HVH estatutari l'any 2011
Doctor en medicina l'any 2016
Coordinador d’urgències a l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats l'any 2018

Un cop finalitzat el període de formació MIR vaig dedicar la meva activitat assistencial a la cirurgia de l'espatlla. Posteriorment al pacient traumàtic i des de 2011 a la neurortopèdia en la població pediàtrica i en els adults. Atenent tot tipus de deformitats òssies i articulars en el context de trastorns neurològics de tot origen però també en el context de malalties minoritàries i displàsies òssies. Hem aplicat nous conceptes a la cirurgia de l'espasticitat amb cirurgia òssia per corregir les disfuncions de les palanques i hem introduït noves tècniques d'elongació òssia amb claus endomedul·lars expansibles per control remot.

He combinat les meves tasques assistencials amb la recerca. Queda palès en els tres projectes de recerca competitiva del Fondo de Investigación Sanitaria del Instituto Carlos III del Ministerio de Sanidad. La última, un assaig clínic objecte de la meva tesi doctoral defensada l'any 2016.

Realitzo tasques de tutor de residents de la unitat docent de cirurgia ortopèdica i traumatologia.

Actualment també desenvolupo tasques de coordinació al servei d’urgències a l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.
Daniel Pacha Vicente

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Coordinador Mèdic

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Enginyeria tissular musculoesquelètica

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.