Sr. Daniel Rosselló Jiménez

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Clinical Trials Study Coordinator

En l'actualitat sóc Coordinador d'assajos clínics al servei de Neurologia, especialment pel que fa a la malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment, fet que compagino amb els estudis de 6è curs del Grau de Medicina a la UAB, en aquest mateix hospital. A més, sóc Llicenciat i Màster en Administració i Direcció d'Empreses i en l'actualitat col·laboro com a Director de Recerca i Innovació a l'Associació Catalana d'Integració i Desenvolupament Humà.

Currículum

Des del 2016 treballo com a coordinador d’assajos clínics al VHIR, al servei de Neurologia i des dels inicis m’ he dedicat especialment a la Malaltia de Parkinson i als trastorns del moviment.

Formació

La meva formació universitària va començar l’any 2005 amb la Llicenciatura i el Màster en Administració i Direcció d’Empreses. Durant aquells anys i posteriors vaig tenir l’oportunitat de formar-me i de treballar com a responsable de producte i de marca als departaments de màrqueting d’algunes de les companyies més grans del món, època que crec que va ser molt enriquidora i que m’ha aportat coneixement sobre diversos sectors.

Posteriorment, l’any 2013 vaig començar el Grau de Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona i en l’actualitat sóc estudiant de 6è curs en aquest mateix hospital, fet pel qual em considero un gran afortunat.

Recerca, innovació i 3r sector

Des del 2017 compagino la feina al VHIR i els estudis del Grau de Medicina amb la Direcció de l’Àrea de Recerca i Innovació de l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (acidH), on treballem amb l’objectiu de millorar la situació del col·lectiu de persones amb intel·ligència límit.

Grups de recerca

Daniel Rosselló Jiménez

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Clinical Trials Study Coordinator

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.