Sr. Daniel Rosselló Jiménez

Institucions

En l'actualitat sóc Coordinador d'assajos clínics al servei de Neurologia, especialment pel que fa a la malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment, fet que compagino amb els estudis de 6è curs del Grau de Medicina a la UAB, en aquest mateix hospital. A més, sóc Llicenciat i Màster en Administració i Direcció d'Empreses i en l'actualitat col·laboro com a Director de Recerca i Innovació a l'Associació Catalana d'Integració i Desenvolupament Humà.

Currículum

Des del 2016 treballo com a coordinador d’assajos clínics al VHIR, al servei de Neurologia i des dels inicis m’ he dedicat especialment a la Malaltia de Parkinson i als trastorns del moviment.

Formació

La meva formació universitària va començar l’any 2005 amb la Llicenciatura i el Màster en Administració i Direcció d’Empreses. Durant aquells anys i posteriors vaig tenir l’oportunitat de formar-me i de treballar com a responsable de producte i de marca als departaments de màrqueting d’algunes de les companyies més grans del món, època que crec que va ser molt enriquidora i que m’ha aportat coneixement sobre diversos sectors.

Posteriorment, l’any 2013 vaig començar el Grau de Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona i en l’actualitat sóc estudiant de 6è curs en aquest mateix hospital, fet pel qual em considero un gran afortunat.

Recerca, innovació i 3r sector

Des del 2017 compagino la feina al VHIR i els estudis del Grau de Medicina amb la Direcció de l’Àrea de Recerca i Innovació de l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (acidH), on treballem amb l’objectiu de millorar la situació del col·lectiu de persones amb intel·ligència límit.

Grups de recerca

Daniel Rosselló Jiménez

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.