Dr. David Sabater Martínez

Institucions

El meu nom és David Sabater i estic en possessió del doctorat en biologia cel·lular. La meva tesi doctoral, així com altres tasques, van ser realitzades sota la tutela dels doctors Ricardo Pedro Casaroli-Marano i Manuel Reina del Pozo, en els entorns de CELLTEC-UB i Advancell S.L. Des de llavors, he treballat en diversos centres universitaris i clínics, sempre involucrats en tasques de recerca biològica i biomèdica.

Currículum

- Doctor en Biologia Cel·lular per la Universitat de Barcelona. 2000-2006. Qualificació: Excel·lent cum laude.
- Certificat de categoria C per a experimentació animal. Universitat de Barcelona. 2010.
- Investigador de Grau Superior, CIBER de Malalties Hepàtiques i Digestives. Estudi de models d’isquèmia-reperfusió per a trasplantament hepàtic en un model animal (porc, rata, ratolí). Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, Edifici CEK. (2016-2019).
- Investigador Doctor FONCYT, Laboratori “Vacunas de Salud” (VacSal), Instituto de Biotecnología y Biología Molecular, Facultad de Ciencias Exactas, Universidad Nacional de La Plata, CCT-CONICET La Plata, Buenos Aires, Argentina. Desenvolupament de noves vacunes contra la tos ferina basades en vesícules de membrana externa. (2014-2016)
- Investigador Doctor, CIBER Fisiopatologia de l'Obesitat i Nutrició. Estudi dels efectes de les dietes hiperlipídiques i hiperproteiques sobre els nivells d’òxid nítric i el seu impacte sobre la síndrome metabòlica en rates. Departament de Nutrició i Bromatologia, Facultat de Biologia, Universitat de Barcelona. (2010-2013)
- Tècnic de Recerca al CIBER d’Epidemiologia i Salut Pública: estudi de biomarcadors de neurotoxicitat per contaminants ambientals en teixit humà, a l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona, CSIC (C/Rosselló 161, 6a planta; Barcelona)
- Beca de Recerca i Docència al grup CELLTEC UB (membre de la “Xarxa de Centres de Suport a la Innovació Tecnològica”), Departament de Biologia Cel•lular, Facultat de Biologia, Universitat de Barcelona (Av. Diagonal 645, Barcelona). Tesi doctoral titolada “Expresión y funcionalidad de las variantes del receptor de VLDL con y sin el dominio de O-glicosilación, en un modelo celular MDCK y en células endoteliales”, publicada a la base de dades TESEO.

La meva experiència tècnica general inclou cultiu cel•lular, citometria de flux, extracció de DNA/RNA i RT-PCR, microarrays, HPLC, ELISA, Western blot, immunofluorescència, microscopia electrònica, microscopia confocal de fluorescència i anàlisi d’imatges, i la manipulació d’animals de laboratori. Tinc també certa experiència en software bioinformàtic (IPA), SPSS, i nocions bàsiques de programació C++ i python.
David Sabater Martínez

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Diabetis i metabolisme

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.