Sr. David Sánchez Artuñedo

Institucions

Hospital General

Protecció Radiològica

Sóc Facultatiu Especialista en Radiofísica Hospitalària del Servei de Física i Protecció Radiològica de l'Hospital Vall d'Hebron

Currículum

Vaig cursar els estudis del Grau de física entre la UB i la UNED finalitzant-los l'any 2014. Vaig realitzar la residència en radiofísica hospitalària en el període 2015-2018 a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Quan vaig finalitzar la residència em vaig incorporar al servei com a facultatiu especialista adjunt el 2018. La meva activitat assistencial a l'hospital se centra fonamentalment en l'àrea de dosimetria clínica. Destaca la realització de diferents tipus d'estudis dosimètrics pel servei de radioteràpia com 3DCRT, IMRT, VMAT, IGRT, SBRT, SRS... amb un interès especial pels tractaments de radioteràpia pediàtrica. També participo de la garantia de qualitat dels plans de tractament tant amb verificacions pretractament com amb dosimetria in-vivo (durant el tractament) amb dosimetria de trànsit portal. Dins de la norma ISO 9001:2015 sóc el responsable d'un dels processos clau: Sistema de planificació i càlcul de dosi i sistemes auxiliars. En l'àmbit de la protecció radiològica participo del calibratge dels detectors de radiació ambiental i contaminació. Actualment, participo com a docent al Grau d'Odontologia de la UIC a l'assignatura de Director d'Instalacions de radiodiagnòstic. Dins de la meva activitat científica he estat co-autor de tres articles a revistes internacionals i primer autor a diversos congressos nacionals i internacionals. També participo com a físic mèdic en diversos assaigs clínics del Vall Hebron Institut d'Oncologia.
David Sánchez Artuñedo

Institucions

Hospital General

Protecció Radiològica

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.