Sr. Diego Baranda Martínez-Abascal

Institucions

Vaig cursar el grau de Biologia a la UIB i posteriorment vaig cursar el màster de Biotecnologia Molecular a la Universitat de Barcelona (UB). Abans d'arribar al VHIR vaig gaudir d'un contracte de pràctiques a l'Institute of BioEngineering of Catalonia (IBEC) i vaig realitzar una estada d'investigació a l'Institut de Biologia Molecular de Barcelona (IBMB - Consell Superior d'Investigacions Científiques, CSIC). L'obtenció d'una beca de Formació de Professorat Universitari (FPU) em va permetre incorporarme al VHIR per a realitzar la meva tesi doctoral al grup de Direccionament i Alliberament Farmacològic (Drug Delivery and Targeting). El meu projecte es basa en el desenvolupament d’una teràpia alternativa per al càncer de pàncrees mitjançant vesícules extracel·lulars (EVs) modificades genèticament. També treballo en altres projectes del grup amb l'objectiu de desenvolupar l'ús de les EVs per al tractament de malalties minoritàries. A més, continuo la meva formació amb els cursos de doctorat de la UB i participo en activitats de divulgació científica organitzades pel VHIR, entre d'altres coses. Gràcies pel teu interés :)

Currículum

Grau en Biologia UIB. Erasmus a la universitat de Radboud, Nijmegen (Països Baixos). TFG a l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa). Graduat l'any 2019, nota mitja de 8.92. Obtenció de l'Ajuda per la Promoció de l'Excel·lència Acadèmica 2018-2019 (GOIB).
Màster de Biotecnologia Molecular a la Universitat de Barcelona (UB). TFM a l'Institute of BioEngineering of Barcelona (IBEC) amb la Beca IBEC Master Programme 2019. Graduat l'any 2020, nota mitja de 9.
Estada d'investigació a l'Institut de Biologia Molecular de Barcelona (IBMB), Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), gràcies a la beca JAE Intro 2020 del Ministeri de Ciència i Innovació.
Doctorat al grup de Direccionamient i Alliberament Farmacològic (DDT) del VHIR. Obtenció d'una beca de Formació de Professorat Universitari (FPU) atorgada pel Ministeri d'Universitats. Desenvolupament d’una teràpia alternativa per al càncer de pàncrees mitjançant vesícules extracel·lulars (EVs) modificades genèticament.
Nivell C2 en anglès certificat per Cambridge English (CAE). Nivell B1 en francès certificat per l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI).
Diego Baranda Martínez-Abascal

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Direccionament i alliberament farmacològic

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.